Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Van 8 tot en met 14 mei 2023 is het de ‘Week van de Stenen Winkel’

Woensdag 3 mei 2023

Feest ook bij Boekhandel Van Rietschoten

Week van de Stenen Winkel

In de week van 8 tot en met 14 mei 2023 vindt de tweede landelijke 'Week van de Stenen Winkel' plaats. Een initiatief om de lokale winkels in het zonnetje te zetten en ook Boekhandel van Rietschoten sluit daar graag bij aan!

De Week van de Stenen Winkel vieren we me alle klanten, of moeten we zeggen, fans? Want alleen dankzij de klanten die heel bewust kiezen voor de boekhandel in de buurt, in onze winkel of in onze webshop, kunnen we er al sinds 1926 met mooie boeken voor Rotterdam zijn! Deze 'Week van de Stenen Winkel' vieren we op veel verschillende manieren in een feestelijke winkel! Zo hebben we voor u:

Nieuwe boeken - Allereerst komen deze week de belangrijkste boeken uit: denk aan het laatste deel van de Zeven Zussen, wat we vieren met een feestelijke, vroege opening, om 08 uur op donderdag 11 mei. Nog nooit hebben zoveel mensen tegelijk naar een nieuwe titel uitgekeken, we hebben een stapel tot aan het plafond! In deze week verschijnt nog een andere titel die we nog even geheim houden, maar het is een boek dat wat ons betreft kan wedijveren met De jongen, de mol, de vos en het paard.

Lezersavond over Reuchlins reis - Vrijdag 12 mei om 19.15 start een boeiende avond in onze winkel. Cathalijne Boland vertelt over haar boek over De Holland-Amerika Lijn en de landverhuizers. Klik hier om aan te melden en voor meer informatie over deze avond.

Persoonlijke aandacht en dank - Iedere klant in onze stenen winkel of in onze webshop bedanken we graag persoonlijk dat ze voor Boekhandel Van Rietschoten kozen. We zullen trakteren! Op lekkers, maar verder hebben we speciaal voor deze week een passend bedankje ontworpen. We houden nog even geheim wat dat precies is (:

Sponsoractie - Tenslotte: Een stenen winkel heeft ook een verantwoordelijkheid voor de buurt waar deze in staat. Deze week starten we daarom ook een actie waarmee we jonge gezinnen op Rotterdam Zuid iets moois willen geven. Via deze actie geven we samen met onze klanten een mooi prentenboek aan huishoudens waar lezen zo belangrijk is. Enne, trakteer in deze feestweek dan ook je eigen gezin op de klassieker: Kleine IJsbeer - Een ijsbeer in de tropen voor maar € 2,99 (vanaf 12 mei).

We zien u graag deze actieweek in onze winkel!

Week van de Stenen Winkel