Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Interview Met Janke Reitsma

Zaterdag 22 januari 2022

Over haar boek Niets ontgaat ons

Interview Met Janke Reitsma

Wat was het fijn om je te spreken Janke over het boek dat jou en ook mij en veel lezers zo aan het hart gaat: 'Niets ontgaat ons'. Gaaf dat je zo met ons deelt wie je bent, welk personage uit het boek je in het bijzonder aan het hart gaat. Wat leuk ook om je te horen vertellen hoe je zaterdagochtend op z'n kop stond toen je boek besproken werd door Lidewijde Paris. Bijzonder dat je zo hebt toegewerkt naar dit debuut en fijn dat je met ons deelt hoe je dat aanpakte.

Het complete interview is hier te zien.

Vooral: Wat een mooi boek.. Beste mensen, lees het zelf. Zoals je in het interview kunt horen, we hebben een aantal gesigneerde exemplaren beschikbaar voor wie het eerst reageert. Klik hier in de shop om meer te lezen over de inhoud van dit boek.

Liever zouden we Janke uitnodigen voor een boekenfeestje in onze winkel, aan de andere kant: met dit videogesprek kunnen jullie allemaal op jullie eigen tijd en plek kennis maken met deze auteur. Een eerste kennismaking misschien, maar zeker niet de laatste gelegenheid waarbij jullie van deze auteur horen. Veel plezier bij je schrijfwerk vanaf nu ook Janke.. En veel dank voor het gesprek dat we konden voeren!

#boekwinkel #bookstore #VanRietschotenBoeken #BoekhandelSinds1926 #JankeReitsma #NietsOntgaatOns #Interview #Boekpresentatie #Boekencentrum #Mozaiek