Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijbelverhalen en zakenpraatjes

4x7 Blogs over Bijbel en Business

Engeldorp Gastelaars, Peter van

Prijs: € 15,-
Voorraad#stock_type# onbekend
Beschrijving

Bijbel en business lijken in onze tijd wel twee planeten die op kosmische afstand van elkaar staan. De 21e eeuw nodigt niet bepaald uit om op zoek te gaan naar relaties tussen die twee. Processen van secularisatie, ontzuiling en kerkverlating hebben het perspectief op de maatschappelijke invloed van de Bijbel ingrijpend gewijzigd, ook als het gaat om inzichten en achtergronden bij het zakendoen. Deze blogs zijn geschreven voor en over zakenmensen. De verhalen inspireren je in je (zakelijk) doen en laten door wijze woorden uit het Oude Testament. Hoe ga je om met geld? Macht? Mag je als ondernemer hard zijn? Af en toe een klein beetje liegen?

Met praktijkverhalen, bijbelteksten en beschouwingen helpt Van Engeldorp Gastelaars ondernemers, christenen en niet-christenen na te denken over het zakendoen en de omgang met hun relaties.

Peter van Engeldorp Gastelaars is al meer dan veertig jaar ondernemer in het onderwijs, de kinderopvang en daarbuiten. Kent als bestuurder en directeur de kracht van verhalen, daar waar mensen en organisaties elkaar ontmoeten. Gebruikt dilemma's, confrontatie en het onverwachte om andere ondernemers en zichzelf te verrassen met nieuwe inzichten die direct uitdagen tot persoonlijke verandering.

Productspecificaties
EAN : 9789463691970
Auteur(s) : Engeldorp Gastelaars, Peter van
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij en Uitgeversmaatschappij
Verschenen : November 2022
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 160
Afmetingen : 187 x 149 x 12 mm
Gewicht : 208 gram
Velden met een * zijn verplicht