Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

captured: rotterdam

Roy Geneugelijk

Prijs: € 50,-
Voorraad#stock_type# onbekend
Beschrijving

Captured: Rotterdam toont de topstukken van nationale en internationale fotografen. Gezamenlijk vertegenwoordigen de 45 fotografen met 200 unieke beelden een ongeëvenaarde Rotterdamse collectie. Het karakteristieke 010, belicht, vastgelegd en geëerd zoals de stad verdient.

Voor een indruk van het boek, blader hier alvast door een aantal prachtige foto's.

Rotterdam; metropool van de lage landen. De plek waar historie en cultuur hand in hand gaan. Daar waar water en iconische architectuur samenkomen. Daar ligt de grondslag voor captured: rotterdam. Hét boek dat een plek verdient in elke Rotterdamse huiskamer.

captured: rotterdam explained

captured: rotterdam is een initiatief van Roy Geneugelijk. Een groot liefhebber van straat fotografie, grote steden, pizza en Rotterdam. Zijn liefde voor fotografie en Rotterdam komt samen in captured: rotterdam.

Captured : Rotterdam

Een boek dat Rotterdam, zijn geboorte- en woonplaats, op zijn gewenste, unieke wijze vastlegt bleek nog niet te bestaan. Dan moeten we dat zelf maar maken. Een stad zo divers als Rotterdam vereiste echter wel een enorme diversiteit aan foto's en fotografen. Het concept, one city | forty-five photographers | two hundred photos, ontstond.

captured: rotterdam kan worden toegevoegd aan de rijke verzameling boeken van mooiste steden ter wereld. Of als rasechte Rotterdammer, de mooiste stad ter wereld.

Productspecificaties
EAN : 9789090378725
Auteur(s) : Roy Geneugelijk
Taal : Nederlands
Onderwerp : Fotoboeken
Uitgever : captured&published
Verschenen : Januari 2024
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 288
Afmetingen : 286 x 222 x 2 mm
Gewicht : 1776 gram
Velden met een * zijn verplicht