Kinderboekenweek 6 tot 17 oktober 2021 Worden wat je wil!
Reservier hier alvast een gesigneerd exemplaar van Rebelse Meisjes.

In de kinderboekenweek hebben we ook een leuke speurtocht waarmee je
een gesigneerd exemplaar van dit boek kan winnen!
Klik hier voor deze prijsvraag!

Woensdag 13 oktober tussen 15.00 en 16.00 uur
voorlezen en signeren van

Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes
100 bijzondere Nederlandse vrouwen

boekhandel van rietschoten

Hanneke Supply, illustratrice van Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes leest bij ons voor en signeert haar boek!

Over het boek: Wereldwijd zijn de Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes een groot succes, gelezen door bijna vijf miljoen mensen en vertaald in 49 talen. Maar het avontuur gaat verder in Nederland: Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes – 100 bijzondere Nederlandse vrouwen gaat over de levens van buitengewone Nederlandse vrouwen van toen en nu. Vrouwen die hun eigen pad kiezen en hindernissen overwinnen. Dat doen ze als schrijver, bergbeklimmer, arts, wetenschapper, politicus of activist. Van Hannie Schaft en Bibian Mentel tot Aletta Jacobs en van Nikkie de Jager tot Jacoba van Beieren. Aan dit boek hebben 48 illustratoren en 16 schrijvers van Nederlandse bodem meegewerkt. Het is een boek vol inspiratie, speciaal voor iedereen die zijn eigen dromen volgt. Voor elk verkocht boek gaat 1 euro naar een van de vijf betrokken stichtingen die zich inzetten voor gelijke kansen van vrouwen en meisjes in Nederland.

Over Hanneke Supply: Hanneke is geboren in Brugge en woont nu in Rotterdam. Ze is de juiste persoon voor deze Kinderboekenweek, want dat je kan worden wat je wil, dat heeft ze zelf ervaren. Zelf schrijft ze daarover in haar eigen introductie over zichzelf: "I believe the fact that I’ve travelled the world making sand- snow- and Ice- sculpture the past 15 years is living proof that everything is possible, as long as you believe in it.."
Ze kan veel meer dan sculpturen maken, ook haar tekeningen zijn prachtig in dit boek voor rebelse meisjes. Een boek dat precies bij haar past, want dit is hét voorleesboek dat jou en álle kinderen (meisjes én jongens, jong en oud) inspireert om je hart te volgen en te worden wat je wil!

boekhandel van rietschotenBoekhandel Van Rietschotenboekhandel van rietschoten